Ирисите на Моне, пелерина за дъжд

Ирисите на Моне, пелерина за дъжд

  • Марка Galleria Inc. USA
  • Модел 850156
  • Наличност В наличност
  • 125,00лв.
  • Дан. основа: 104,17лв.

Един нов и красив аксесоар, който ще е практичен за носене не само в дъждовен ден - Пелерина за дъжд! Лека и технологично обработена материя, двулицева - с плътни цветове от двете страни или с любимите репродукции от чадърите на Galleria inc. с кореспондиращ плътен цвят от другата страна. С дискретни магнити за оформяне на ръкавите и двойни копченца отпред за фиксиране на дрехата и при ветровити дни. Любимата пелерина има малък плик с цип, така ще можем да я носим и в чантата, раницата или в автомобила.

Прекрасен и иновативен моден продукт! Възродения найлонов дъждобран на 21 Век!

Бъдете модерни!

100% полиестер.

Един размер.

Описание
Тип Пелерина за дъжд
Колекция Репродукции

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 80.00 лв. с куриерска фирма Транспрес за България.

За поръчки под 80.00 лв. ние доставяме с Транспрес на цена от 6,80 лв. за цялата страна. 

Ако предпочитате друг куриер, в поле "Забележка" можете да отбележите желания от Вас куриер и ние ще изпратим Вашата пратка с него според тарифата на куриера.

Вие можете да вземете поръчаните продукти от нашия офис или магазин БЕЗПЛАТНО, само ни се обадете по телефона предварително. 

Ние се стремим да доставяме в рамките на два до пет работни дни от получаване на поръчката. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас по имейл или телефон.

Специално подбираме за Вас продукти, които да носят радост и красота, но ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви можете да я замените или върнете. В срок от 14 календарни дни от датата на доставката, ние ще заменим стоката или ще възстановим сумата, заплатена за съответната стока при следните условия:

  • продуктите да са в ненарушена оригинална опаковка
  • да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • да включите документа за продажба получен с продуктите
  • разходите по връщането и замяната на продуктите са за Ваша сметка

Можете да върнете продуктите по куриер на адреса ни за връщане или лично в магазина ни в Централни Хали в София.

Адрес за връщане:

гр. София, 1324

ж.к. Люлин 8, ул. 328, № 6, офис 4 - партер

тел. 02 4881410

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас.