Козметичен несесер, Звездна нощ на Ван Гог

Козметичен несесер, Звездна нощ на Ван Гог

  • Марка Galleria Inc. USA
  • Модел 720209
  • Наличност В наличност
  • 33,00лв.
  • Дан. основа: 27,50лв.

Звездната нощ (на френски: La nuit étoilée, на холандски: De sterrennacht) е една от най-известните картини на холандския художник Винсент Ван Гог. Мотивите на картината са кипариси и село под цветовете на нощното небе. Картината е вдъхновила много художници да създадат свои собствени вариации по темата.

Малкият козметичен несесер се побира във всяка дамска чанта с най-важните принадлежности. Затваряне с цип. С репродукцията на Ван Гог отпред и черен гръб. Интериор с прозрачно фолио за лесно почистване.

Материал: 25% Полиестер и 75% Памук.

Размери: 15(в) х 18(ш) х 1(д) см.

Описание
Колекция Репродукции

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 80.00 лв. с куриерска фирма Транспрес за България.

За поръчки под 80.00 лв. ние доставяме с Транспрес на цена от 6,80 лв. за цялата страна. 

Ако предпочитате друг куриер, в поле "Забележка" можете да отбележите желания от Вас куриер и ние ще изпратим Вашата пратка с него според тарифата на куриера.

Вие можете да вземете поръчаните продукти от нашия офис или магазин БЕЗПЛАТНО, само ни се обадете по телефона предварително. 

Ние се стремим да доставяме в рамките на два до пет работни дни от получаване на поръчката. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас по имейл или телефон.

Специално подбираме за Вас продукти, които да носят радост и красота, но ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви можете да я замените или върнете. В срок от 14 календарни дни от датата на доставката, ние ще заменим стоката или ще възстановим сумата, заплатена за съответната стока при следните условия:

  • продуктите да са в ненарушена оригинална опаковка
  • да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • да включите документа за продажба получен с продуктите
  • разходите по връщането и замяната на продуктите са за Ваша сметка

Можете да върнете продуктите по куриер на адреса ни за връщане или лично в магазина ни в Централни Хали в София.

Адрес за връщане:

гр. София, 1324

ж.к. Люлин 8, ул. 328, № 6, офис 4 - партер

тел. 02 4881410

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас.