Полезно за мъжете

Защо да подаряваме скъпоценни цветя?
Замисляли ли сте се за възторга, с който се възприемат цветята и бижутата и за сиянието, което предизвикват по лицата на жените? Все по-малко мъже подаряват цветя, а още по-рядко бижута! И наистина, като изключим 14 февруари, 8 март, рождения ден, абитуриентски или абсoлвентски бал когато цветя и подаръци се подаряват по традиция и донякъде по задължение, все по-малко са случаите, в които мъжете се сещат да изненадат любимата си с цвете.
Освен красота, цветята и бижутата носят и символика. Предполага се, че това е непрактично, но повечето жени обръщат внимание точно на символиката в отношенията.
Колкото и глупаво и прозаично да Ви се струва да подарите цвете на любимата си, без тя да има някакъв празник, ще я зарадвате повече, отколкото можете да си представите. Вниманието е ключът към сърцето на дамите, а цветето е един от най-красивите и трогателни жестове.

Съвети за мъжете

Бъдете спонтанни!
Не е нужно да чакате определен момент, за да подарите цветя или бижута. Всъщност, цветя, дадени без някакъв друг повод освен "Мислех си за теб днес", означават много повече, защото са неочаквани.
Не пренебрегвайте никоя жена!
Един подарък може да изрази много чувства – романтика, приятелство, уважение, признателност. Вашата любима би се зарадвала много да получи изненадващ подарък. Също и майка Ви, дъщеря Ви и сестра Ви.
Някои хора смятат, че бижуто е рискован подарък!
Вероятно е така, но Вие никога няма да сбъркате ако подарите бижу с цветя в него, защото: Жените обичат цветя!
Разберете значението на цветята!
Жените се интересуват от широкото разнообразие от цветя и цветове. Така че, когато сте решили да подарите цвете, обмислете от какъв вид да бъде и с какъв цвят - розово, прасковено, бяло, червено или друг цвят, за да привлечете нейното внимание.
Цветята никога не са скучни!
Заради своята безкрайна разновидност и уникална привлекателност, цветята никога не губят своята специалност. Всяко ново цветно подреждане е свежа и индивидуална декларация на признателност – която се отразява позитивно на Вашето въображение и внимание.
Всяка жена помни последния път, когато е получила цветя и бижута!
Когато подарявате цветя или бижута на жена, Вие изпълнявате три ключови копнежа, които повечето жени имат в една връзка: тя е обичана, тя е красива, и хората около нея го забелязват.
Скъпоценните цветя са един наистина уникален подарък, защото те никога не увяхват, не се нуждаят от грижи и винаги ще носят хубав спомен на хората, които са ги получили. Така всеки път, когато Вашата любима сложи своето скъпоценно цвете, ще се чувства специална, обичана, красива и ще си мисли за Вас.

Грижете се за любимата, бъдете изобретателен и спонтанен, и ще бъдете възнаградени!