Доставка и плащане

1. ДОСТАВКА

1.1. БЕЗПЛАТНА доставка се прилага за поръчки над 80,00 лв. на територията на България.

1.2. Доставката за поръчки под 80,00 лв. е на цена от 7,20 лв. за цялата страна. Доставките се извършват с куриерски фирми Спиди АД и Еконт Експрес ООД.

Преди да завършите Вашата поръчка имате възможност да изберете начин на доставка:

- да вземете поръчката си от  нашия шоурум "БижуЦвете" в работен ден: София, Люлин 8, ул. "328-ма" №6 (до метростанция Сливница), без да се начислява такса за доставка;

- до Ваш адрес, попълнен във формата за поръчка;

- до офис на куриер - ще Ви помогнем да изберете удобен за Вас офис на Спиди АД или Еконт Експерс ООД. В полето: "ЗАБЕЛЕЖКА" може да изпишете адреса на офиса, до който желаете да бъде доставката.

За всяка поръчка прилагаме ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД - "Отвори, преди да платиш".

След като направите своя избор, наш служител ще се свърже с Вас по телефон за потвърждение на адреса за доставка.


2. СРОК за обработка и доставка

2.1. Доставките се извършват в рамките на 2 работни дни, в зависимост от това кога е направена поръчката и какъв е графикът за доставки на куриерската компания (доставките в малките населени места се извършват в понеделник, сряда и петък). Поръчки, направени преди 12:00 ч. се доставят на следващия работен ден.

2.2 Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни и официални празници.*

* В предпразнични дни, срокът за доставка може да се удължи, поради натовареността на куриерските фирми.

2.3. Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 ч. до 15:00 ч., започва да се обработва в рамките на същия работен ден.

2.4. Поръчка, направена в работен ден след 15:00 ч., започва да се обработва на следващия работен ден след 10:00 ч.

2.5. Поръчка, направена след 15:00 ч. в петък (или в последен работен ден преди поредица почивни дни) започва да се обработва след 10:00 ч. в понеделник (или в първия възможен работен ден).

2.6. Възможна е липса на наличност по поръчки, направени в извън работно време за обработване, съдържащи дублирани продукти с ограничена наличност. В този случай поръчките се изпълняват по реда и номера на постъпването им.

2.7. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка.

2.8. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас на имейл: office@rogel.biz или телефон: +359 885 177 786!


3. ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД

Всяка поръчка се доставя с опция ПРЕГЛЕД, което Ви дава възможност в присъствието на куриера да разгледате получения артикул и да направите на момента избор дали да задържите или да върнете обратно изделието. В случай, че продуктът е счупен или наранен в момента на доставка, е необходимо да информирате куриера.

4. ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

В 14 дневен срок от датата на доставка, имате право да върнете Вашата покупка за Ваша сметка, а ние ще заменим продукта с друг по Ваш избор или ще възстановим плащането. Ще Ви бъдем благодарни, ако споделите с нас причината за Вашето решение! За да упражните правото си на връщане е необходимо да ни информирате с кратко съобщение на email: office@rogel.biz или на тел. +359885 177 786. Продуктът трябва да бъде върнат в безупречен търговски вид и в оригиналната опаковка, в която е бил доставен, заедно с придружаващите го документи и сертификати. При връщане на поръчка, ще възстановим стойността на върнатия артикул по банков път в срок от 14 календарни дни от датата на получаване и преглеждане изрядността на върнатия продукт. Разходите по транспорта на върнатия продукт са за сметка на клиента.

5. ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка с наложен платеж/пощенски паричен превод.

2. Плащане с карта Visa/Mastercard чрез модул за картови разплащания на My POS.