Доставка и плащане

1. ДОСТАВКА

1.1. БЕЗПЛАТНА доставка се прилага за поръчки над 80,00 лв. с куриерска фирма Транспрес за България.

1.2. Доставката за поръчки под 80,00 лв. е на цена от 6,80 лв. за цялата страна: до адрес с Транспрес или до Офис на Еконт.

Ако предпочитате друг куриер, трябва да платите Вашата поръчка онлайн или по банка. Можете да отбележите желания от Вас куриер при приключване на поръчката в полето "Коментари за поръчката" и ние ще изпратим Вашата пратка (за Ваша сметка) с него според тарифата на куриера.

1.3. Вие можете да вземете поръчаните продукти от нашия офис или магазин, като се обадите предварително за потвърждение на наличност в обекта, който желаете да посетите.

1.4. Срок на доставка: от 2 до 5 работни дни. За големите градове доставката се извършва до два работни дни от получаване на поръчката, а за малките населени места доставката се извършва по график на куриерската фирма.

1.5. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка.

1.6. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас по имейл (office@rogel.biz) или телефон (+359 885 177 786).

2. ПЛАЩАНЕ:

1. Плащане при доставка с пощенски паричен превод.

2. Плащане с карта Visa/Mastercard чрез модул за картови разплащания на My POS.

3. Банкова сметка в Paysera или кредитна/дебитна карта чрез разплащателен модул на Paysera.