UA-12907318-2
Чанта и шал, Елен и сърце

Чанта и шал, Елен и сърце

  • 66,00лв.
  • Дан. основа: 55,00лв.

Комплект от дамска чанта и копринен шал с есенно-зимен мотив елен и сърце. Картината е допълнена с две тъмнокафяви ивици с еделвайси.

Шалът е от естествена (сатенирана) коприна, приятен на допир, с размери: 174 х 42 см. Благодарение на лъскавите нишки, принтът е в ярки цветове.

Чантата е с две дръжки и се затваря с цип. Има едно сновно отделение и две вътрешни джобчета - размери приблизително 14 см х 14 см, с две външни отделения на гърба - с размери прибл. 22 см х 13 см.
     Материал: издръжлив полиестер (100%) с арт принт от едната страна, висок цветен блясък
     Размер на чантата: 42 см х 30 см
     Размер на дръжките: 45 cm


Описание
Колекция Уникати

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 80.00 лв. с куриерска фирма Транспрес за България.

За поръчки под 80.00 лв. ние доставяме с Транспрес на цена от 6,80 лв. за цялата страна. 

Ако предпочитате друг куриер, в поле "Забележка" можете да отбележите желания от Вас куриер и ние ще изпратим Вашата пратка с него според тарифата на куриера.

Вие можете да вземете поръчаните продукти от нашия офис или магазин БЕЗПЛАТНО, само ни се обадете по телефона предварително. 

Ние се стремим да доставяме в рамките на два до пет работни дни от получаване на поръчката. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас по имейл или телефон.

Специално подбираме за Вас продукти, които да носят радост и красота, но ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви можете да я замените или върнете. В срок от 14 календарни дни от датата на доставката, ние ще заменим стоката или ще възстановим сумата, заплатена за съответната стока при следните условия:

  • продуктите да са в ненарушена оригинална опаковка
  • да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • да включите документа за продажба получен с продуктите
  • разходите по връщането и замяната на продуктите са за Ваша сметка

Можете да върнете продуктите по куриер на адреса ни за връщане или лично в магазина ни в Централни Хали в София.

Адрес за връщане:

гр. София, 1324

ж.к. Люлин 8, ул. 328, № 6, офис 4 - партер

тел. 02 4881410

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас.