Ириси на Ван Гог, прав

Ириси на Ван Гог, прав

  • 56,00лв.
  • Дан. основа: 46,67лв.

Изключително колоритно изживяване в зелено, синьо и виолетово, фино подчертано със земни червени цветове! Дизайнът на чадъра "Ириси" на Ван Гог, превръща известния мотив в изключителна визуална фиеста. Симбиозата на силната цветова динамика и непринудените форми прави мотива едновременно жив и деликатен! Картината е рисувана през 1889 г. в Сен Реми и е изложена в музея на Дж. Пол Гети в Малибу.

     100% защита от дъжд / 95% UV защита
     Автоматично отваряне
     Материал: спици от фибростъкло, стоманена рамка, стоманен вал, черна дръжка от изкуствена кожа
     Покритие: 100% полиестер
     Диаметър на чадъра: 100 см / дължина на вала: 88 см


Описание
Тип Прави чадъри
Колекция Репродукции
Предназначение Дамски чадър

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 80.00 лв. с куриерска фирма Транспрес за България.

За поръчки под 80.00 лв. ние доставяме с Транспрес на цена от 6,80 лв. за цялата страна. 

Ако предпочитате друг куриер, в поле "Забележка" можете да отбележите желания от Вас куриер и ние ще изпратим Вашата пратка с него според тарифата на куриера.

Вие можете да вземете поръчаните продукти от нашия офис или магазин БЕЗПЛАТНО, само ни се обадете по телефона предварително. 

Ние се стремим да доставяме в рамките на два до пет работни дни от получаване на поръчката. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас по имейл или телефон.

Специално подбираме за Вас продукти, които да носят радост и красота, но ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви можете да я замените или върнете. В срок от 14 календарни дни от датата на доставката, ние ще заменим стоката или ще възстановим сумата, заплатена за съответната стока при следните условия:

  • продуктите да са в ненарушена оригинална опаковка
  • да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • да включите документа за продажба получен с продуктите
  • разходите по връщането и замяната на продуктите са за Ваша сметка

Можете да върнете продуктите по куриер на адреса ни за връщане или лично в магазина ни в Централни Хали в София.

Адрес за връщане:

гр. София, 1324

ж.к. Люлин 8, ул. 328, № 6, офис 4 - партер

тел. 02 4881410

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас.