Колие с Орхидея Луси Дендробиум и мъниста, аленочервена

Колие с Орхидея Луси Дендробиум и мъниста, аленочервена

  • 47,00лв.
  • Дан. основа: 39,17лв.

Ръчно изработено бижу с истинска орхидея от вида Луси Дендробиум, обвита в смола, запазваща свежия вид на орхидеята завинаги.

Истински ПОДАРЪК от ПРИРОДАТА!

Медальонът е на каишка от три тънки кончета с различен цвят всяко, и дължина, която може да регулирате сами (84 см разгъната дължина).

Завършва с 6 броя различни на цвят камъчета.

Приблизителен размер на орхидеята: 5.5 х 5 см. Размерите на цветовете варират около този, защото са създадени от природата.

Всяко цвете е уникално и неповторимо, стараем се да представим най-точно всяко бижу, но при съмнения как точно изглежда, не се колебайте да се свържете с нас.

При получаване на поръчката имате ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД - "Отвори, преди да платиш".Описание
Тип Колиета
Колекция Орхидея

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 80.00 лв. с куриерска фирма Транспрес за България.

За поръчки под 80.00 лв. ние доставяме с Транспрес на цена от 6,80 лв. за цялата страна. 

Ако предпочитате друг куриер, в поле "Забележка" можете да отбележите желания от Вас куриер и ние ще изпратим Вашата пратка с него според тарифата на куриера.

Вие можете да вземете поръчаните продукти от нашия офис или магазин БЕЗПЛАТНО, само ни се обадете по телефона предварително. 

Ние се стремим да доставяме в рамките на два до пет работни дни от получаване на поръчката. Всички доставки подлежат на съгласие за плащане. Ако даден артикул временно е изчерпан и изпращането се очаква да стане до повече от четири дни, ние ще се свържем с Вас чрез имейл или по телефона, за да уговорим друга дата за доставка, а ако това не Ви удовлетворява, ще Ви възстановим парите. Ние не носим отговорност за вреда, която Вие понасяте в резултат от закъсняла доставка или отмяна на Ваша поръчка. Ако имате въпроси във връзка с доставката, моля, свържете се с нас по имейл или телефон.

Специално подбираме за Вас продукти, които да носят радост и красота, но ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви можете да я замените или върнете. В срок от 14 календарни дни от датата на доставката, ние ще заменим стоката или ще възстановим сумата, заплатена за съответната стока при следните условия:

  • продуктите да са в ненарушена оригинална опаковка
  • да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • да включите документа за продажба получен с продуктите
  • разходите по връщането и замяната на продуктите са за Ваша сметка

Можете да върнете продуктите по куриер на адреса ни за връщане или лично в магазина ни в Централни Хали в София.

Адрес за връщане:

гр. София, 1324

ж.к. Люлин 8, ул. 328, № 6, офис 4 - партер

тел. 02 4881410

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. При въпроси не се колебайте да се свържете с нас.