За нас

БижуЦвете (bijucvete.com) е магазин и марка на фирма РОГЕЛ ЕООД и предлага продажба на уникални, ръчно изработени бижута с истински цветя и дамски аксесоари - дизайнерски чадъри, чанти и шалове, качествена английска козметика за всекидневна грижа. РОГЕЛ ЕООД е официален вносител на продуктите с марки: Shrieking Violet Ltd и Galleria Enterprises. Inc.

РОГЕЛ ЕООД е създадена като Еднолично Дружество с ограничена отговорност с Решение № 1 от 13.04.1995 г. на СГС по ф.дело 5993/1995 г.
Номер на регистрация по ДДС BG831276766. ЕИК 831276766.
Адрес по регистрация: гр. София, ул. "Стоил Войвода" № 3.


Повече от 10 години БижуЦвете е нашата радост да ви показваме красотата и изяществото, събрани в капчица бижу, или разперен чадър. Това е и времето, през което работим с нашите дългогодишни партньори, защото сме сигурни в качеството и сигурността при ползване на продуктите им. Ние, от БижуЦвете, обичаме природата и се възхищаваме на силата и красотата й, затова подбираме продукти, които са израз на това преклонение пред величието й!

Мотивите от картини на известни художници върху чадърите, шаловете, чантите и пелерините за дъжд ги превръщат в оригинален подарък за всяка дама със стил. Ние не предлагаме просто чадъри, а късче история от изкуството - необикновени и завладяващи аксесоари, които бихте искали да показвате на света около Вас! С нашите чадъри и пелерини за дъжд ще Ви се прииска по-често да вали!

За всеки от Вас, който предпочита да види продуктите на живо, създадохме шоурум с уникални продукти, които може да намерите само при нас: уникати на подбрани, български производители. В шоурума "БижуЦвете" Ви очакват подаръци за всеки повод: икони (смесена техника върху дърво) на българския иконописец Георги Димов, малки картини на варненския художник Георги Станчев - Гео!

Заповядайте на адрес: София, ж.к. Люлин 8, ул. "328-ма" №6, партер, на гърба на блока /до метростанция СЛИВНИЦА/, където всяка от вас, дами, ще открие любими дамски бижута и аксесоари с цветя, картини от природата и градски мотиви, както и репродукции на известни художници върху нашите продукти!


За контакти /
офис и шоурум/:

РОГЕЛ ЕООД, София
ж.к. Люлин 8, ул. "328-ма", № 6, офис 4 - партер /до метростанция Сливница/

тел.: 02 488 14 10; 0999 888 002

e-mail: office@rogel.biz

Facebook: БижуЦвете