Покажи филтъра
Скрий филтъра

Цветята "говорят" вместо теб

Публикувано от desi 12.02.2020 0 Коментари
      Вярваш ли в изразяването на чувствата с цветя?
      За тези от вас, които придават смисъл и значение на цветята, ние, от Бижуцвете, ще дадем малки насоки как да направите правилен избор на бижу с истински цветя, и да изненадате приятно вашата любима, приятелка, майка, сестра, ….
      Цветята могат да са по-красноречиви от думите и по-мили от скъпите подаръци. А какво ще кажеш за цвете в бижу?! Миниатюра от природата, запечатана в прозрачна смола. Искаш ли да подариш неувяхващ букет? Скритото послание на цветята ще ти помогне лесно да вземеш решение коя колекция от бижута с истински цветя би била най-подходяща за твоята дама.
      Ако знаеш кои са нейните любими цветя, просто ги открий сред колекциите на БИЖУЦВЕТЕ. Ако – не, тогава ще е нужно малко старания от твоя страна да съобразиш няколко важни неща: на кого подаряваш – съпруга, любима, майка, приятелка, сестра … , каква е нейната възраст, забелязал ли си кой е любимият й цвят?
      За любимото момиче избери червено или ярко розово цвете, с което категорично заявяваш желанието си тя да бъде единствено твоя и завинаги. Правилен избор на бижу с истински цветя в този случай, са цветята от колекции МАК и БОХЕМИЯ.
     Ако дамата е млада избери блед и нежен цвят, символиращ нейната крехка възраст: от бял, през светлорозов до небесно син – МАРГАРИТКА, ЗИМНА КРАСАВИЦА или НЕЗАБРАВКА. Свободолюбивата жена харесва полските и горските цветя (мак, теменужка, пирен, маргаритка ). Израз на натрупаните преживявания на улегналите жени са наситените цветове и съчетания от няколко цветя, както в колекцията ЦВЕТЕН МИКС.
     За значението на цветята:
     Незабравка – вярност, спомен за теб, семейност
     Мак - удоволствие
     Роза – любов, страст
     Теменужка – смирение, скромност
     Маргарита – чистота, невинност, романтика
     Слънчоглед – радост, празник
           Повечето жени са влюбени в цветята, така че каквото и да избереш, няма да сбъркаш. Но когато изборът ти е точен, тогава си личат положените от теб усилия да откриеш правилния подарък, и съответно радостта на дамата е още по-голяма.
           Разбира се, както цветята, така и хората са различни, затова тези общи насоки не са валидни за всеки.
           Ако не вярваш в символиката на цветята, вярвай, че цветята радват жените! Подарявайте си радост!
           С неувяхващите цветя на Бижуцвете имаш целогодишна възможност да избираш, без да се съобразяваш със сезона!
     

Публикувай коментар