Покажи филтъра
Скрий филтъра

Празнични наздравици

Публикувано от desi 17.12.2019 0 Коментари

"Тиха нощ, свята нощ!". Звън на празнични наздравици.

Коледа и Нова година - трепетно очакване на гости и подаръци! Празничен звън на стъклени чаши и гръмки наздравици с пожелания за благоденствие и здраве!

Но какво са тържествените вечери без блясък и украса?!

Ние, от БИЖУцвете, имаме украшения за чаши от позлатени и посребрени ИСТИНСКИ ЛИСТА, дошли чак от Скалистите планини, САЩ (Rocky Mountain Leafs). Гордеем се с нашите колекции от бижута и аксесоари, които са с естествен произход, създадени от природата!

Представете си чаши, пълни с кехлибарено шампанско, украсени с позлатени и посребрени ДЪБОВИ ЛИСТА, ШИШАРКИ, ЛИСТА от ТОПОЛА или ТРЕПЕТЛИКА, които ще Ви останат за спомен от тази специална вечер!

Украшенията за чаши са оригинална идея за подарък, подходящи за всякакви тържества - сватба, коледни и новогодишни празници, рождени и именни дни, и др. Изненадайте Вашите приятели - МЛАДЕН, СТЕФАН, ВАСИЛ, ЙОРДАН, ИВАН ... сподарък от Бижуцвете!

След украсата, идва ред и на замислянето на оригинални тостове. Някои предварително си подготвят точните думи, с които да впечатлят сътрапезниците си.

А на мен веднага ми хрумват тривиалните пожелания:

"Да пием за добрите хора и хубавата храна!", "Детски смях да заехти в дома ви!", "Нова кола по дълги пътища да те вози!",

"Къща да построите, дом да я направите!", "С учение и работа, нови висоти да постигнеш!" ....

А други просто казват:"Да сме живи и здрави!". И така около 15-20 пъти, до втръсване. :)

Тоста се вдига в началото на срещата, за да се разбере, дали всеки човек има чаша, и към края, за да се види дали до всяка чаша има човек.

Имат ли всички чаши? А имате ли украса за чашите от позлатени и посребрени истински листа от Бижуцвете?

НАЗДРАВЕ!

Деси от Бижуцвете

Публикувай коментар