Покажи филтъра
Скрий филтъра

Бал

Публикувано от desi 15.05.2019 0 Коментари

         1, 2, 3, 4, ...... 12

        БАЛ - разкош и изящество в една шеметна вечер! Танци и музика до забрава! Пораснали момичета, изглеждащи като принцесите от приказките - помпозни рокли, акуратно сплетени прически, "тежък" или дискретен грим, чанти, обувки на висок ток и БИЖУТА!

        И после - край. Гримът - измит, косата - разплетена. Прибирате роклята и обувките в гардероба до следващата покана за сватба. Но и тогава не е сигурно, че ще се появите повторно със същия тоалет и визия, защото ще е като опит да засенчите булката. БИЖУТАТА, ах БИЖУТАТА! Те остават завинаги! Затова и изборът им е специален. Не енужен специален повод, за да сложиж обици, гривна, пръстен. Можеш да им се радваш всеки ден и да ти напомнят за незабравимия празник, с който започна новото си начало в житейския път - балът.

        След като вече имате рокля, обувки и визия за грим и прическа, остават финалните щрихи - БИЖУТАТА. Първо може би решавате дали да са от злато или сребро?! Но Вие сте дама, с уникален стил и искате да сте единствена и оригинална в избора си на тоалет и бижута. Тогава започвате да търсите в интернет Вашите специални бижута, които да Ви "грабнат" окото. Скролвайки по линкове и снимки, попадате на нашите единствени по рода си  БИЖУТА С ИСТИНСКИ ЦВЕТЯ. Макове, незабравки, четирилистни детелини, маргарити, теменужки, рози, слънчогледи ... в ярки цветове и приятни комбинации. Капчица акрилна смола, запечатала завинаги божествената красота на цветята. Обици, гривна, медальон, които идеално прилягат на балната Ви рокля. Ето ни и нас - екипът на Бижуцвете, за да Ви помогнем да получите своите бижута навреме за празничната вечер! Ако се нуждаете от обща снимка на комплект по Ваш избор - ние сме насреща!

       Ако Вие сами не откриете нашите богати колекции от БИЖУТА С ИСТИНСКИ ЦВЕТЯ, навярно ще се появи някоя леля, баба или приятелка с изненадващ комплект за спомен от тяхната обич и грижа към Вас, оставащ във вечността! Възможно е!

Подарете цвете в бижу на Вашата млада дама, за да Ви помни дълго с добро!

Нашите бижута вече са известни и любими на повече от 7500 фенове на страницата ни във Facebook: "Бижуцвете", 95% от които, естествено - жени. :)

Публикувай коментар