Покажи филтъра
Скрий филтъра

За нас

Публикувано от bijucveteadm 14.02.2018 3 Коментари ЗА НАС,

Вълнуващи и истински! Преди 11 години получих един неочакван и невероятен подарък за Коледа - медальонче, обички и пръстен с истински Маргаритки. Останах без дъх. Зашеметена и очарована! И до днес новите бижута и чадъри ме оставят по същия начин безмълвна .... красиви, та красиви и истински и ...... Да споделям тази красота и да я предлагам на всички с усет към природата и човешкия гений ... това е мисията на нашия електронен магазин и малък щанд Bijucvete.com! Дори само да разгледате нашите бижута с истински цветя, невероятни чадъри и други продукти - това ще ви зарадва, релаксира и успокои! Щом има красота, Светът има Бъдеще!

               Ето така започна всичко: 

                                 

Може ли едно бижу да те вдъхнови да направиш спонтанен подарък на любим човек? Може ли един подарък да те вдъхнови да дадеш възможност на повече хора да се докоснат до тези красиви бижута?

Сребърните бижута с истински цветя на Shrieking Violet направиха с нас точно това и така преди повече от 11 години се роди Бижуцвете - техният изключителен представител за България и региона. Оттогава асортиментът ни се е разраснал неимоверно, но целта ни е същата - да предлагаме вълнуващи идеи за подаръци, които да доставят радост и красота, които да показват чувство, които да се помнят дълго. Освен онлайн можете да ни намерите и в нашия шоурум "Бижуцвете" в София: Люлин 8, ул. "328-ма" №6, (до метростанция Сливница). Заповядайте! Ще откриете уникати и красиви продукти с добро качество.

Лида Роглева от екипа на Бижуцвете.

Етикети: За нас

3 Коментари

Марияна Гъркова:
14.02.2023, 17:07:13, нямам
Отговор

Здравейте Лида Рохлева! С трепет и радост разгледах всичките ви красиви бижута, и подаръци които предлагате. Установих сама че е невъзможно човек да избере от голямото разнообразие. Интересувам се от Кръст висулка със вътре цветлета Теменужд от тези които са в растения или в природата. Правите ли? Трябва ми за една скъпа приятелка Теменужка, сестра в Христовата вяра. Също така разбрах, че имате доста описани бижута с цветчета от Исусов Венец-червен- Euphorbia Milii. ЗАЩО прекръщавате Исусовия венец, толкова нежно цвете на Мак??? Знам, сигурно и вие знаете че маковете докато ги набереш, занесеш у вас и са повехнали. Моля ви кръстете си ги бижутата с Исусов венец. Дори ще привлечете повече християни. Такова бижу би ти напомняло всеки ден какъв е твоя дълг, как Бог е бил жертван за нашите грехове. Разгледайте цветовете на Еуфория мили и кажете че не са еднакви!!! С уважение: М. Г.

Ани Христова:
14.02.2023, 17:08:17, не
Отговор

И аз се интересувам от висулки колиета с Теменужда и с рози.

Марияна Гъркова:
14.02.2023, 17:09:37
Отговор

Искам реален коментар за Исусовия венец, не нямам и такива роботизирани отговори. И също така за теменужката ако имате ми отговорете трябва ми до месец.

Публикувай коментар