Покажи филтъра
Скрий филтъра

За нас

Публикувано от bijucveteadm 14.02.2018 0 Коментари ЗА НАС,

Вълнуващи и истински! Преди 8 години получих един неочакван и невероятен подарък за Коледа - медальонче, обички и пръстен с истински Маргаритки. Останах без дъх. Зашеметена и очарована! И до днес новите бижута и чадъри ме оставят по същия начин безмълвна .... красиви, та красиви и истински и ...... Да споделям тази красота и да я предлагам на всички с усет към природата и човешкия гений ... това е мисията на нашия електронен магазин и малък щанд Bijucvete.com! Дори само да разгледате нашите бижута с истински цветя, невероятни чадъри и други продукти - това ще ви зарадва, релаксира и успокои! Щом има красота, Светът има Бъдеще!

               Ето така започна всичко: 

                                 

Може ли едно бижу да те вдъхнови да направиш спонтанен подарък на любим човек? Може ли един подарък да те вдъхнови да дадеш възможност на повече хора да се докоснат до тези красиви бижута?

Сребърните бижута с истински цветя на Shrieking Violet направиха с нас точно това и така преди повече от 8 години се роди Бижуцвете - техният изключителен представител за България и региона. Оттогава асортиментът ни се е разраснал неимоверно, но целта ни е същата - да предлагаме вълнуващи идеи за подаръци, които да доставят радост и красота, които да показват чувство, които да се помнят дълго. Освен онлайн можете да ни намерите и в нашето магазинче в София, Лозенец, ул. Елин Пелин 45, (над площад "Журналист"). Заповядайте! Ще откриете уникати и красиви продукти с добро качество.

Лида Роглева от екипа на Бижуцвете.

Етикети: За нас

Публикувай коментар